Zdroj: http://www.scp-group.eu/karluv-krok-a-nekolik-dalsich-kroku-ke-zdravi-na-bozim-daru.a80.html  •  Vydáno: 31.7.2013 13:22  •  Autor: Ivana

Karlův krok a několik dalších kroků ke zdraví na Božím Daru

V sobotu 31.srpna se milovníci pohybu mohou těšit nejen na Karlův krok, Nordic Walking Maratón a to již desátý ročník, ale také na mnoho dalších kroků ke zdraví. Náš Klub Krušných hor se spolu s partnerským saským klubem Sportpark Rabenberg rozhodl rozšířit nabídku sportovních i zábavných aktivit a vyzvat tím návštěvníky k dalším krokům ke zdraví. Kromě sportu bude na programu i zdravotní prevence.

Kožní lékař MUDr. Daniel Horváth nabídne ve své "polní" ordinaci prohlídku kožních pigmentových skvrn.

Zdravou výživu na téma mořské ryby představí japonský kuchař, který předvede co je to Sushi, jak ho připravit a určitě i jak ho ochutnat.

Ani o zábavu nebude v poslední prázdninový den nouze. Nejmenší děti se mohou vydovádět na nafukovacích, skákacích atrakcích a zručné malířky obličejů budou připraveny splnit každé přání malých zákazníků.
Větší děti, ale i dospělé zájemce pozveme do improvizovaného ateliéru Karlovarské akademické malířky Varvary Divišové, která bude připravena zasvětit do tajů štětců, pláten a olejových barev. Namalovaný obrázek bude pak svým autorům milou vzpomínkou.

Pro každého registrovaného účastníka jsme připravili malý dárek v podobě pestrobarevného šátku. Samozřejmě se postaráme také o občerstvení, nabídneme grilovanou klobásu nebo palačinku.

Pomyslnou třešničkou na dortu sportovně-zábavného dne bude ve 14.00 hod. vystoupení hudební skupiny Yo Yo Band  s Richardem Tesaříkem. Přijeďte se přesvědčit, že starat se o své zdraví je vlastně zábava!

Díky finanční podpoře našeho projektu z fondů Evropské unie, v rámci programu Cíl3 bude vše zdarma! Pro více informací volejte 737222410 nebo pište na krok-schritt@seznam.cz.

P.S.  A nezapomněli jsme ani na tombolu. I letos se budou rozdávat hole Nordic Walking, hračky i mikrovlnné trouby od společnosti Whirlpool.